Greening of your garden this weekend & save these dates from Medford Farmers Market

Medford Farmers Market April 26, 2013
Medford Farmers Market logo small 
Hi!
  
Spring is finally here which means it’s almost time for opening day at the market!  We want to let you know about a few events happening in Medford that we hope you can save the date for.

Greening of Your Garden is Saturday May 4th @ 9:30-1pm located at our Market Location behind City Hall.  The Medford Farmers Market, along with the Medford Garden Club, the Tufts Garden Club, Doolittle Flora (a new vendor this year!) have organized a morning of mini workshops on environmentally friendly gardening.  Check out the FB page for the schedule of the workshops.  This event is in conjunction with Green Medford’s Earth Day Clean Up of Medford Square.  Free Lunch thanks to generous donations from Whole Foods Market Medford, Dave’s Fresh Pasta, Flatbread Pizza and several Medford Square eateries.

Whole Foods Market Medford plans a Community Day Celebration on Tuesday May 14th @ 3-7pm in the parking lot.  2151 Mystic Valley Parkway.  Whole Foods Market Medford is planning a Community Day Celebration to bring Medford together.  From ponies, to photo booths to popcorn to some of your favorite Medford Farmers Market vendors, all to show what a great community we live in and what a great community can create when they come together.   Rain or Shine.
 
Opening day for the Medford Farmers Market is right around the corner on Thursday, June 6th @ 3-7pm!  We will be back outside behind 1 City Hall Mall and will send out more details on vendors and special theme days as it gets closer.    
We hope to see you there!  

Bring a friend and visit the
Medford Farmers Market  
weekly starting on   
June 6th, 3-7pm 
One City Hall Mall   
Medford  

2 thoughts on “Greening of your garden this weekend & save these dates from Medford Farmers Market

 1. shaving mirrors says:

  Hey, How are going on?

  I feel so good to read your article of '' Green Garden '' .This process very cute. Very nice this system.Always,I like this site. Because here included so effective information. It may help me about related matter. I highly recommend it & like to share Find Used cars for sale online. Classic cars for auction can be yours without a dealer’s license!

  Thank you very much for your write Article.

 2. jac davic says:

  nằm mơ thấy hổHổ được xem là loài vật của chúa tể sơn lâm, có sức mạnh cai trị cả núi rừng và đây cũng là một loài động vật dữ tợn, nhiều người khiếp sợ.
  mơ thấy cọpCọp hay còn gọi là hổ, là một loài được mệnh danh là ” chúa tể của sơn lâm”, cọp là động vật ăn thịt sống, rất dữ tợn chính vì thế việc nằm mơ thấy cọp rượt, cọp vồ,… khiến nhiều người sợ hãi.
  mơ thấy chuột Với bài viết nằm mơ thấy chuột là điềm gì? hi vọng giúp mọi người có được lời giải mã hợp lí nhất, cũng như giúp mọi người bớt lo lắng hơn nằm mơ thấy chuột.
  nằm mơ thấy lươnNằm mơ là hiện tượng tâm lí bình thường của con người và có lẻ nằm mơ là điều không ai không gặp.
  nằm mơ thấy mẹ“Đi khắp thế gian không ai tốt bằng mẹ gánh nặng cuộc đời không ai khổ bằng cha”… Mẹ là biểu tượng của tình yêu và chăm lo cho con cái, tình mẫu tử thiên liêng, nên nếu bạn mơ thấy mẹ của mình trong giấc mơ,
  nằm mơ thấy người thânBài viết, Nằm mơ thấy người thân là điềm gì? mang đến chỉ giúp các bạn hiểu hơn về giấc mơ, có lời giải mã phù hợp giúp mọi người không quá lo lắng mà thôi.
  Những hình xăm vùng kín của phụ nữ đẹp nhấtĐối với phụ nữ việc xăm hình có thể sẽ chịu nhiều áp lực từ dư luận, dù xăm hình được phổ biến hiện nay nhưng đây cũng là điều khó chịu của một số phụ huynh
  Tại sao chồng thích hôn chỗ kín của vợ?Quan hệ là vấn đề tâm sinh lí của mỗi người, đối với phái mạnh, quan hệ tình dục có thể chỉ là một hành động để đáp ứng yêu cầu xác thịt của họ
  mơ thấy rùaRùa trong giới đánh đề được tượng trưng cho số 56, còn đối với rùa biển là số 87
  mơ thấy cắt tócMơ là một điều gì đó diễn ra rất bình thường, có người vui vẻ, nhưng có người lạ thấy sợ hãi sau khi thức giấc.
  mơ thấy cócCòn nếu bạn mơ thấy ăn thịt cóc thì điều này đại diện cho một số nhiệm vụ không lành mạnh hoặc khó chịu mà bạn cần phải thực hiện.

Comments are closed.